Launch X431 Easydiag, Thinkdiag, Golo… Активиране/Обновяване/Ъпдейти

ОНЛАЙН АКТИВИРАНЕ НА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ за LAUNCH x431 Easydiag 2.0, Easydiag 3.0, Golo, Mdiag, Golo Carcare, iDiag и много други Launch диагностични инструменти с 12/24 месеца онлайн безплатни актуализации на нови марки и модели автомобили, системи и функции.

За проверка и ъпдейти трябва да ни предоставите серийния номер на у-вото (12 цифри). Цената варира според у-вото и периода на актуализациите!

Програмата е с преводач на Български и работи на устройства с Андроид операционни системи.
След изтичане на годишния абонамент програмата с активираните всички марки автомобили не спира да работи. Можете да използвате диагностичния уред и след изтичане на годишния абонамент за онлайн ъпдейти. Абонамента можете да подновите по ваше желание, ако желаете диагностичния ви инструмент да се актуализира/обновява с най-новите марки, модели, функции, системи и т.н., които се добавят към програмата.

Активирането включва всички марки и модели Европейски, Азиатски, Американски, Китайски автомобили и всички специални функции.

Изисквания за инсталиране на Launch софтуера:
– Андроид ОС версия 4+
– 10+ GB свободна памет (може и с карта памет).

АБОНАМЕНТА НЕ ВКЛЮЧВА ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ!

Бърза поръчка

След като изпратите поръчката, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон за уточняване на всички детайли. Ако не Ви потърсим до 12 часа, причината вероятно ще е неправилно попълнен номер за контакт. Проверете отново верността му!