Защо да изберете нас ?

РЕАЛНА БЪЛГАРСКА ФИРМА
За разлика от много други сайтове и обяви в тях, ние сме фирма/а не частно лице/, както повечето на пазара. Фирмата ни е собственост на български граждани, което ви гарантира, че част от всеки един лев, похарчен при нас, остава в родината ни под формата на данъци.

НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ
Основната дейност на фирмата ни е търговия на едро и дребно, като винаги се стараем да държим най-конкурентни цени на пазара независимо от вида на продукта.

ТЕСТОВ ПЕРИОД
Всеки един наш клиент има гарантиран 14 дневен тестов период на всеки закупен от нас продукт, като гарантираме 100% възвращаемост на сумата на продукта.

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
Най-голяма гаранция за предоставеното качество са хилядите доволни клиенти, които имаме в България. Ако се колебаете дали да ни се доверите, достатъчно е само да потърсите из Интернет за мнението на клиентите ни.

Бърза поръчка

След като изпратите поръчката, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон за уточняване на всички детайли. Ако не Ви потърсим до 12 часа, причината вероятно ще е неправилно попълнен номер за контакт. Проверете отново верността му!